Yeni Nesil Cartier Panthere Tasarımları

Yeni Nesil Cartier Panthere Tasarımları

Cartier Panthere yeni nesil tasarım özellikleri ile ön planda yer almaktadır. Cartier, ünlü Fransız lüks saat şirketidir. 1847 yılında Paris’te kuyumcu dükkânı açan Louis-Francois Cartier tarafından kurulmuştur. 1904 yılında House of Orleans ile çalışmalarına başlamış ve onlar için ilk kol saati tasarımını oluşturmuştur.

150 yılı geçen bir süredir Cartier, başarının ve lüksün simgesine haline gelmiştir. Bunun sebebi, daima gelecekteki trendleri yansıtmayı ve risk alabilme konusunda istekli olmalarıdır. Cartier Panthere tasarımları tam olarak bu noktada önemli bir etkiye sahiptir. Cartier oldukça popülerdir; çünkü ürünlerde stil ve işlevi birleştirmektedirler.

Ayrıca moda ikonu durumuna gelen dikkat çeken saatler ortaya çıkarma konusunda önemli ve uzun geçmişleri bulunur. Birçok ünlü, Cartier saatlerini toplum içerisinde takmış ve aynı zamanda sevdiklerine hediye etmiştir. Bu son zamanlarda markaya yönelik saatlerin oldukça popüler olduğunu mümkün kılmaktadır.  Cartier saatleri, mükemmel işçilik, karmaşık tasarım ve lüks malzemeleri ile dünyaca popülerdir. Cartier Saatler, işlevsel saatler oldukları kadar önemli bir sanat eseridir.

Cartier Panthere Neden Satın Alınır

Cartier Panthere almak için pek çok neden vardır;

  • Yuvarlak veya dörtgen kasaların kullanımı ile dikkat çeken tasarım
  • Cartier klasiği, ilk Panthere modeli 1914 yılında satışa çıkarılmıştır.
  • Elmaslar ile süslü lüks saat modeli
  • Paslanmaz çelik, altın veya paslanmaz çelik ve altın kombinasyonu ile üretilen modeller
  • Mücevher şeklinde üretilen beş sıra bilezikler

Tüm bu ürünleri https://www.entropia.club/tr/panthere-de-cartier-kadin/ sitesinde bulabilir ve inceleyebilirsiniz.

Exit mobile version