Vahşice Öldürülen Ayşenur Halil İçin Üniversitesinden Veda Paylaşımı
  1. Haberler
  2. Güncel
  3. Vahşice Öldürülen Ayşenur Halil İçin Üniversitesinden Veda Paylaşımı

Vahşice Öldürülen Ayşenur Halil İçin Üniversitesinden Veda Paylaşımı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vahşice öldürülen Ayşenur Halil için bugün üniversitesinden baş sağlığı paylaşımı geldi. Dün saat 15:30’da Ayşenur Halil Semih Çelik tarafından boğazı kesilerek öldürülmüştü. Ayşenur’u öldürdükten sonra İkbal Uzuner’in peşine düşen Semih Çelik onunda vücudunu 4 parçaya ayırmış, kafasını surlardan aşağıya atmıştı.

Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü Öğrencisiymiş!

Vahşice Öldürülen Ayşenur Halil İçin Üniversitesinden Veda PaylaşımıVahşice Öldürülen Ayşenur Halil İçin Üniversitesinden Veda Paylaşımı
Vahşice Öldürülen Ayşenur Halil İçin Üniversitesinden Veda Paylaşımı

Edirnekapı’da surlardan atlayarak intihar eden Semih Çelik, ilk olarak Ayşenur’un sonrasında ise İkbal’in ölümüne neden olmuştu. Onları öldüren Çelik sonrasında atlayarak intihar etmişti. Vahşice öldürülen Ayşenur Halil adlı genç kızın 19 yaşında olduğu Medipol Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar bölümü 2. sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi.

”Seni Daima Özlemle ve Sevgiyle Hatırlayacağız”

Vahşice Öldürülen Ayşenur Halil İçin Üniversitesinden Veda Paylaşımı

Medipol Üniversitesi bugün resmi web sitesinde öldürülen Ayşenur Halil ile ilgili bir taziye mesajı yayınladı. Yayınlanan mesaj şu şekilde;

“Eyüpsultan’da canice bir olay sonucu hayatını kaybeden Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü 2. sınıf öğrencimiz Ayşenur Halil’in vefatı hepimizi derinden üzdü. Hayatının baharındaki öğrencimizi trajik bir şekilde kaybetmek, tüm Türkiye’yi olduğu gibi bizi de dehşete düşürdü. Değerli öğrencimize Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere öğrenci arkadaşlarına ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Sevgili Ayşenur, seni daima özlemle ve sevgiyle hatırlayacağız.”

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!