Ana Sayfa Arama

TUSAŞ Şehidi Baş Mühendis Zahide Güçlü’nün Yürek Burkan Hikayesi: Kanser Hastası Kızı Öksüz Kaldı

TUSAŞ şehidi başmühendis Zahide Güçlü’nün hikayesi yürekleri burktu. Kızının kanserden yeni kurtulduğu ve tedavisinin halen devam ettiği öğrenildi.

TUSAŞ şehidi başmühendis Zahide

TUSAŞ şehidi başmühendis Zahide Güçlü’nün hikayesi yürek burktu. 37 yaşındaki kadının kanserden kurtulan ve halen tedavi gören bir kızı bulunuyordu.

Yıldönümü Çiçeğini Almak İçin Nizamiyeye İnmişti

TUSAŞ Şehidi Baş Mühendis Zahide Güçlü'nün Yürek Burkan Hikayesi: Kanser Hastası Kızı Öksüz Kaldı
TUSAŞ Şehidi Başmühendis Zahide Güçlü’nün Yürek Burkan Hikayesi: Kanser Hastası Kızı Öksüz Kaldı

Dün akşam saatlerinde PKK tarafından TUSAŞ’a terör saldırısı düzenlendi. 3 teröristin silahlı çatışma şeklinde gerçekleştirdiği saldırıda 5 kişi şehit olurken 20 kişi yaralandı. Şehit olanlardan biri makine mühendisi olan ve TUSAŞ’da başmühendis olarak görev yapan Zahide Güçlü’ydü. Zahide Güçlü yıldönümü sebebiyle eşinden gelen çiçeği almak için nizamiyeye inmişti.

Kızı Kanser Tedavisi Görüyordu

TUSAŞ Şehidi Baş Mühendis Zahide Güçlü'nün Yürek Burkan Hikayesi: Kanser Hastası Kızı Öksüz Kaldı
TUSAŞ Şehidi Baş Mühendis Zahide Güçlü’nün Yürek Burkan Hikayesi: Kanser Hastası Kızı Öksüz Kaldı TUSAŞ Şehidi Baş Mühendis Zahide Güçlü’nün Yürek Burkan Hikayesi: Kanser Hastası Kızı Öksüz Kaldı

1988 doğumlu olan Zahide Güçlü 37 yaşındaydı. Nizamiye önünde gerçekleşen saldırı sebebiyle ağır yaralandı. Çok geçmeden kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Evli ve bir çocuk annesi olduğu bilinen Zahide Güçlü 2020 yılında pandemi döneminde annesini hastalıktan kaybetmişti.

2021 yılında ise kızının kanser haberi ile sarsılmıştı. Yapılan tedavi ile kızı kanserden kurtulmuş, koruyucu tedavisine ise halen devam ediliyordu. O çocuk dün itibariyle öksüz kaldı. 5 şehidimizin yakınlarına ve tüm sevenlerine Okuhaber ailesi olarak başsağlığı diliyoruz.