Ana Sayfa Arama

TUSAŞ Saldırısında Şehit Olanların Meslekleri Belirlendi

TUSAŞ saldırısında şehit olanların meslekleri belirlendi. İki teknisyen, bir mühendis, bir güvenlik görevlisi ve bir taksicinin şehit edildiği duyuruldu.

TUSAŞ saldırısında şehit olanların

TUSAŞ saldırısında şehit olanların meslekleri belirlendi. PKK tarafından düzenlenen saldırıda 3 terörist ellerinde tüfeklerle bölgeye gelmiş, silahlı çatışma başlatmışlardı.

5 Şehidimiz Var

TUSAŞ Saldırısında Şehit Olanların Meslekleri Belirlendi

Bölgeye gasp ettikleri taksi ile gelen ve gelir gelmez  çevredekileri işçileri öldüren teröristlerin ikisi kısa zamanda etkisiz hale getirildi. Ancak birini etkisiz hale getirmek 30 dakikayı buldu. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar çatışma devam etti. İki teknisyen, bir güvenlik ve bir mühendisin olay yerinde şehit edildiği öğrenildi.

Taksici’nin Kimliği Belli Oldu!

TUSAŞ Saldırısında Şehit Olanların Meslekleri Belirlendi

Teröristler bölgeye Kazan Arslan Taksi durağında çalışan Murat Arslan’ın taksisi ile geldi. TUSAŞ’a 12 km mesafede olan taksi durağına gelen teröristler çift gibi davranarak, merkeze gitmek istediğini söylediler. Erkek terörist şoförün yanına otururken, kadın olan terörist arka koltuğa oturdu.

Sigara içme bahanesine tenha bölgede arabayı durduran teröristler çantalarından çıkardıkları silahları ile şoför Murat Arslan’ı şehit etti. Onu arka koltuğa yatırdıktan sonra şoför koltuğuna geçerek bölgeye ulaşım sağladılar.