Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tesettür Takım Spor Kombin Önerileri

Tesettür takım spor kıyafetlerini

Tesettür takım spor kıyafetlerini kadınlar günlük hayatında veya spora giderken giyebilir. Ayrıca bu kıyafetlere eklenen aksesuarlarla şıklığı da yakalayabilirsiniz. Peki alt üst tesettür eşofman takımı mağazaları hangileridir, uygun şal nasıl bulunur, kombini tamamlayacak parçalar nelerdir?

Tesettür Giyime Uygun Kombin Önerisi

Tesettür Takım Spor Kombin Önerileri

Kadınlar dışarı çıkarken şık görünmek ister. Böylece kendilerini değerli ve güzel hissederler. Bundan dolayı giyilen parçalar birbiriyle uyumlu, rahat ve şık görünmesi gerekir. Tesettürlü kadınlar için de bu durum aynıdır. Tesettür giyimde eşarp, şal,ayakkabı gibi kombini  tamamlayıcı parçalar gerekir. Ayrıca tesettür takım spor, özel davet gibi farklı kombinlemeler ile şıklık kazanmaya çalışılır.

1- Düğünlük Tesettür Takımlar

Tesettür Takım Spor Kombin Önerileri

Düğünlerde uzun kollu abiyeler, saten kumaşlar kullanılabilir. Elbise ile aynı renk şal geceye parlak ve güzel görüntü yansıtır. Hafif makyaj ile gecenin kızı olabilirsiniz. Tercih edilebilecek renkler arasında gece mavisi, zümrüt yeşili, mor renkler tercih edilebilir.

2 – Spor ve Şıklık Bir Arada Tesettür Takım Spor

Tesettür Takım Spor Kombin Önerileri
Tesettür Takım Spor Kombin Önerileri

Şıklık yarışında bazı kadınlar alt üst takım tesettür spor ürünlerini tercih edebilir. Bu şekilde de oldukça şık görünebilirsiniz. Leopar eşofmanlar veya parlak düğmeleri ile hem yumuşacık hissedebilir hem de şık görünebilirsiniz. Tesettür takım spor kıyafetleri her bütçe ve zevke uygun bulunabilir.

3 – Tesettür Kıyafetlerle Ofis Kombinleri

Tesettür Takım Spor Kombin Önerileri

Çalışan kadınlar için tesettür takımları spor olacağından tercih edilmeyebilir. Bunun için saten uzun etekler, kaliteli kumaş gömlek veya kazaklar tercih edilebilir. Ayakkabı olarak uzun çizme veya kısa topuklar ofis şıklığını elde etmenizi sağlar. Ayrıca bazı günler ofiste de tesettür takım spor ürünleri giyebilirsiniz. Online mağazalarda ofis için sportif şık ürünleri aratabilirsiniz.

4 – Şık Tesettür Takımlar

Tesettür Takım Spor Kombin Önerileri

Hanımefendiler şık görüntü için uzun elbiseler giyebilir. Kış aylarında kısa bir çizme, kemer ve mini bir çanta takılabilir. Yaz aylarında ise tiril tiril elbiseler tercih ederek daha konforlu şıklık kazanabilirsiniz. Ayrıca rahatlığa düşkün iseniz tesettür takım spor ile de şıklığı yakalayabilirsiniz. Örneğin deri taytlar ve eşofmanlar giyilebilir.

Markalara Göre Tesettür Takımı Spor Önerileri

Tesettür Takım Spor Kombin Önerileri

Online mağazalar veya yerel mağazalarda tesettür takım spor ürünlerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Bütçenize uygun markalardan alışveriş yapabilirsiniz. Ayrıca sezon sonu fırsatları, özel günler gibi seçenekler ile daha uygun fiyata kıyafetler alabilirsiniz.

1- Alvina’ İkili Takim Pantolonlu

Tesettür Takım Spor Kombin Önerileri

Alvina tesettür kombinleri satan bir mağaza olarak bilinir. Online alışverişlerde tercih edebilirsiniz. Mağazada desenli pantolonlar, alt üst alvina’ ikili takim pantolonlu ürünleri zevkinize göre bulabilirsiniz. Yeşil, bordo, siyah, gri gibi birçok renkte kıyafet ve tesettür takım spor alternatifleri bulunur. Şık ve rahat kombin isteğiniz varsa bu mağaza karşılayabilir.

2 – Trendyol Alt- Üst Takım Tesettür

Tesettür Takım Spor Kombin Önerileri

Trendyol mağazalarında tesettür tunik takım gibi ürünleri bulmak daha kolaydır. Birçok farklı mağaza Trendyol’da tesettür takımı spor, abiye, ikili takımları satışa koyar. Uzun kazak veya triko gibi ürünlere bakabilirsiniz. Bir trikonun altına alabileceğiniz rahat bir kumaşta pantolon alarak sportif görünüme kavuşabilirsiniz. Trendyol önerileri için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

3 – Modanisa İkili Takım

Tesettür Takım Spor Kombin Önerileri

Marka ikili takımlarda iddialı parçalar üretiyor. Örneğin tesettür takımı spor kategorisinde göze hitap eden giysiler bulunur. Bu nedenle Modanisa ikili takım > tunik olarak bilinir. Eğer kıyafette tercihiniz

  • Pantolon- gömlek
  • Pantolon- bluz
  • Etek- gömlek
  • Etek- bluz
  • Pantolon- sweatshirt
  • Etek- sweatshirt

vb ise bu mağazanın ürünlerine bakabilirsiniz. Mağaza tesettür takım spor ile ilgili yaptığı kombinleri ile hazır kombinleri de satın almanızı sağlar.

4 – Tofisa Takım Tesettür

Tesettür Takım Spor Kombin Önerileri

Yaz ayları için triko takımlar arıyorsanız tofisa triko takım ürünlerine göz atabilirsiniz. Mağazada sezon sonu indirimleri, bir al- iki öde gibi kampanyalar bulunabiliyor. Rahat, şık ve modern ürünleri siyah, yeşil, lacivert, mor gibi farklı desenli giysileri görebilirsiniz

 Tesettür Kombine Uygun Başörtüsü Rengi Nasıl Seçilir?

Tesettür Takım Spor Kombin Önerileri

Başörtülü kadınlar için üretilen şal veya eşarplar kişisel tercihlere göre değişir. Ancak genel olarak seçilen renkler, modeller ve kumaşlar her kadın için benzer olabiliyor. Örneğin daha canlı ve parlak şal ve eşarpları özel günlerde hanımlar başlarına takarlar. Tesettür takımı spor seçenekleri hazır şal veya bone takmak daha pratik olur.

 

Özel Güne Yönelik Renkler Spor İçin Öneri Renk Ofis Şıklığı İçin Renkler Günlük Kullanım İçin Renk Önerisi
Parlak kumaşlar gümüş, altın, krem rengi vb Penye yeşil, siyah, gri vb Desenli şal veya eşarplar kahverengi, buz mavisi vb Hazır şallar siyah, mavi, haki, pembe tonlar vb

 

Sık Sorulan Sorular

Tesettürlü kadınların kıyafet seçerken kafalarına takılan sorular olabilir. Özel günlerde ne giyilebileceği, uygun başörtüsü nasıl seçilmeli, tesettür spor takımı olarak ne giyilir gibi sorulara cevap bulabilirsiniz.

1 – Tesettür Sporda Ne Giyilir?

Tesettür spor takımı için tercih edilecek kıyafetler uzun eşofman, geniş bol sweatler olabilir. Ayrıca rahat edeceğiniz kumaşlarda ikili takımlar da tercih edilebilir. Bu sayede hem şık hem de sportif görünebilirsiniz.

2 – Tesettür Takımlarda Spor Seçenekler Nedir?

Tesettür takımları kadınların bedenlerini kapatmak için tercih ettiği kıyafetlerdir. Bu kıyafetler pantolon- üst veya etek- üst gibi kombinlenebilir. Ayrıca gym için de alt üst takım tesettür spor giysileri bulunur.Yazlık tesettür eşofman modelleri yazlık ürünler bulunur. Tesettür spor etek takımları yine oldukça revaçta olan modellerdir.

3 – Başörtüsü Bağlama Çeşitleri Nelerdir?

Başörtüsü bağlama stilleri kültürlere veya kişisel tercihlere göre değişir. Örneğin tesettür takımlar spor kombini için markaların özel sportif hazır şalları bulunur. Bununla birlikte önden sıkı bağlama, şalı önde toplama, şal ucunu fiyonk yapma gibi alternatifler bulunur.

4 – Tofisa Tesettür Takımları Satıyor mu?

Evet Tofisa mağazası tesettür ürünleri satar. Uzun triko kazaklar, etekler ve geniş üst ve alt takımlarıyla tercihinize göre alışveriş yapabilirsiniz. Ayrıca tofisa takım kıyafetlerinde farklı renk seçenekleri bulunur.