Sıla Türkoğlu Sevgilisi Ata Ayyıldız ile İlk Kez Bir Organizasyonda Boy Gösterdi

Sıla Türkoğlu yeni sevgilisi Ata Ayyıldız ile ‘Bir Cumhuriyet Şarkısı’ filminin galasına katılarak ilk defa büyük bir organizasyonda yer aldı.

Sıla Türkoğlu yeni sevgilisi

Son dönemin popüler oyuncularından Sıla Türkoğlu sevgilisi Ata Ayyıldız ile sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme oturdu. Başarılı oyuncu, uzun süre aşk hayatını gizli tutsa da Instagram hesabında yaptığı yeni paylaşım ile ilk kez sevgilisi Ata Ayyıldız’ı takipçileriyle tanıştırdı. “Anılar” notuyla paylaştığı fotoğraflar kısa sürede binlerce beğeni aldı.

sila-turkoglu-sevgilisi-ata-ayyildiz

Sıla Türkoğlu’nun Sevgilisi Ata Ayyıldız Kimdir?

Sıla Türkoğlu’nun sevgilisi olarak dikkat çeken Ata Ayyıldız, İstanbul Üniversitesi mezunu bir işletmeci. Ünlü çift, ilk olarak Mardin’de birlikte görüntülendi ve ilişkilerini resmen ilan ettiler. Ayyıldız, sosyal medyada da sıkça konuşulmaya başlandı. Daha önce sosyal medya fenomeni Betül Çakmak ile ilişki yaşayan Ayyıldız’ın, Türkoğlu ile ilişkisi magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı.

sila-turkoglu-sevgilisi-ata-ayyildiz

Bir Gala ile Gelen Resmi Tanıtım

Sıla Türkoğlu sevgilisi Ata Ayyıldız ile ilk kez bir organizasyona birlikte katıldı. İkili, ‘Bir Cumhuriyet Şarkısı’ filminin galasında el ele görünerek ilişkilerini gözler önüne serdi.

Zorlu PSM’de gerçekleştirilen galada, Sıla Türkoğlu’nun neşeli tavırları dikkat çekerken, çiftin samimi görüntüleri sosyal medyada da gündem oldu. Türkoğlu, “Sorarsınız diye getirdim,” diyerek sevgilisiyle ilgili esprili bir açıklamada bulundu.

sila-turkoglu-sevgilisi-ata-ayyildiz-4

Sıla Türkoğlu’ndan Sevgilisi Hakkında Açıklamalar

Gala sonrası konuşan Türkoğlu, “Bir Cumhuriyet Şarkısı’nın umut dolu bir film olduğunu düşünüyorum. Böyle bir projenin içinde olmak hepimiz için gurur verici,” sözleriyle filme dair düşüncelerini paylaştı. Oyuncunun bu açıklamaları kadar, sevgilisiyle ilk kez birlikte bir etkinliğe katılması da ilgi odağı oldu.

sila-turkoglu-sevgilisi-ata-ayyildiz-3

Sıla Türkoğlu’nun Eski Sevgilileri

Sıla Türkoğlu, geçmişte Halil İbrahim Ceylan, Doğukan Güngör ve Alp Navruz gibi meslektaşlarıyla anılmıştı. Ancak bu kez gönlünü bir işletmeciye, Ata Ayyıldız ’a kaptırarak yeni bir aşka yelken açtı.