Sevgilisine 2 Milyon Kaptırdı, Kenan İmirzalıoğlu’na Benzerliği Şaşırttı!

Sevgilisine 2 milyon kaptırdı, en çok Kenan İmirzalıoğlu’na benzerliği daha çok ilgi gördü! kadının eşinin Kenan İmirzalıoğlu’na benzerliği görenleri hayrete düşürüyor. Gündüz kuşağının en çok izlenen programlarından olan Müge Anlı’da bu hafta sevgilisi tarafından dolandırılan adam ve eşinin konusu işleniyor. Kenan İmirzalıoğlu’na Benzerliği Dikkat Çekti! İzmir’den gelen Esma Karaca, kocasının tedavi gördüğü hastanede yan odasında […]

Sevgilisine 2 Milyon Kaptırdı, Kenan İmirzalıoğlu'na Benzerliği Şaşırttı!

Sevgilisine 2 milyon kaptırdı, en çok Kenan İmirzalıoğlu’na benzerliği daha çok ilgi gördü! kadının eşinin Kenan İmirzalıoğlu’na benzerliği görenleri hayrete düşürüyor. Gündüz kuşağının en çok izlenen programlarından olan Müge Anlı’da bu hafta sevgilisi tarafından dolandırılan adam ve eşinin konusu işleniyor.

Kenan İmirzalıoğlu’na Benzerliği Dikkat Çekti!

Sevgilisine 2 Milyon Kaptırdı, Kenan İmirzalıoğlu'na Benzerliği Şaşırttı!

İzmir’den gelen Esma Karaca, kocasının tedavi gördüğü hastanede yan odasında bulunan kadın ile kendisini aldattığını öne sürdü. 35 yıllık eşinin kendisini aldattığı sevgilisinin 2 milyon TL dolandırdığını da iddia etti.

Kocamın Güzelliğine Kıyamıyorum!

Sevgilisine 2 Milyon Kaptırdı, Kenan İmirzalıoğlu'na Benzerliği Şaşırttı!

Eşini aldattığını itiraf eden İbrahim Karaca, kendisinden 20 yaş küçük Selma adlı kişi ile otelde sık sık görüştüklerini söyledi. Eşinin altınlarını sevgilisine kaptıran adamın utanmaması yayına damgasını vurdu. Bunun yanı sıra kadının kocasını Kenan İmirzalıoğlu’na benzetmesi ve güzelliğine kıyamıyorum demesi pes artık dedirtti.

Exit mobile version