Özge Borak Kimdir | Yalan Dizisi Oyuncusu Özge Borak Aslen Nereli?

Özge Borak Kimdir | Yalan Dizisi Oyuncusu Özge Borak Aslen Nereli?

Özge Borak kimdir? Yepyeni dizisi ile yeniden ekranlardaki yerini alan Özge Borak, ekranlardaki yerini yeniden aldı. Uzun yıllardır dizi ve film projelerinde göremediğimiz Özge Borak kimdir? Özge Borak sevgilisi kim? Özge Borak filmleri neler? Tüm detaylar bu yazımızda olacak.

Özge Borak Kimdir? Özge Borak Kaç Yaşında?

Özge Borak kimdir ile ilgili yazımızda ilk olarak yaş bilgisinden söz edeceğiz. 14 Şubat 1982 doğum olan güzel oyuncu 2024 yılı itibariyle 42 yaşındadır. Güzelliği ile dikkat çeken oyuncunun yaşını göstermediğini söyleyebiliriz.

1- Özge Borak Nereli?

Özge Borak İstanbul’da dünyaya gelmiş, yaşamının tamamını burada geçirmiştir. Ancak oyuncunun aslen nereli olduğuna dair net bir bilgi paylaşımı bulunmamaktadır.

2- Özge Borak Ailesi Kimdir? Özge Borak’ın Annesi Kim?

Güzel oyuncu Özge Borak kimdir? Özge Borak’ın babası da kendisi gibi oyuncudur. Uzun yıllar dizi-film sektöründe yer alan babasının ismi Selçuk Borak’tır. Aynı zamanda babası Devlet Opera ve Balesinde başkoreografi sanatçısı olarak da çalışmıştır. Özge Borak’ın babası gibi annesi de aslında sanatçıdır. Buket Borak yine bu alanda çalışan bir balerindir.

3- Özge Borak Kaç Kardeş?

Özge Borak’ın bir erkek kardeşi bulunmaktadır. Oyuncunun kardeşi kendisi gibi, sanatçıdır. Annesinin ve babasının izinden giden Selim Borak İDOB’un baş sanatçısıdır.

4- Özge Borak Evli mi? Özge Borak Kaç Kez Evlendi?

Özge Borak’ın en çok özel hayatının konuşulduğunu ve merak edildiğini söyleyebiliriz. Ünlü isimlerle evlilikler yapan Borak, aradığını bulamamıştır. Şimdilerde Özge Borak sevgilisi var mı yok mu bilinmemekle birlikte, oyuncu kalbini aşka kapattığını belirtiyor.

Özge Borak kimdir? Özge Borak Bülent Şakrak ile 2006 yılında evlenmiştir. İki oyuncunun evliliği yalnızca 4 yıl sürmüş, Bülent Şakrak daha sonrasında Ceyda Düvenci ile evlenmiştir.

Kısa bir süre yalnız kalan Özge Borak 2011 yılında Ata Demirer ile nişanlanıp bir yıl sonrasında evlenmiştir. Özge Borak Ata Demirer evliliği ise 2 yıl sürerek 2014 yılında son bulmuştur.

5- Özge Borak Kaç Çocuğu Var?

Yalan dizisiyle yeniden ekranlara dönen Özge Borak kimdir? Özge Borak’ın iki evliliğinden olan bir çocuğu bulunmuyor.

Yakınlarda röportaj veren güzel oyuncu, evliliklerinde bir şeylerin yolunda gitmeme olasılığını öngördüğünü ve bu nedenle çocuk yapmadığını belirtiyor. Anne olmak istediğini belirten oyuncu, ilerde belki evlatlık edinebileceğini de sözlerine ekliyor.

6- Özge Borak Boy Kilo Bilgisi Nedir?

Güzelliği ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Borak 1.72 cm boyundadır. 58 kiloda olan oyuncu, düzenli olarak spor yaparak fiziğini koruduğunu belirtiyor. Uzun yıllardır güzelliğini de fiziğini de korumayı başaran oyuncu hafızalara bu şekilde kazındı diyebiliriz.

7- Özge Borak Ne Mezunu? Özge Borak Nasıl Ünlü Oldu?

Özge Borak kimdir kısmında merak edilen bir diğer konu ise oyuncunun ne bölümü mezun olduğudur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun olan oyuncu master eğitimini ise Psikoloji üzerine tamamlamıştır.

İlk olarak 2003 yılı itibariyle kameraların karşısına geçen Borak, Kara Gün adlı dizi sayesinde ününe ün katmayı başarmıştır.

8- Özge Borak Dizileri ve Filmleri Neler?

Özge Borak dizileri arasında Kara Gün, Sultan Makamı, Ömer Seyfettin hikayeleri gibi projeler bulunuyor. Oyuncunun en çok bilinen ilk dizi projesi ise Ihlamurlar Altında olmuştur. Oyuncu bu dizide Elif karakteri ile gönüllerde taht kurmuştur.

Üç sezon bu dizide yer alan oyuncu sonrasında Eşref Saati dizisinin Reyhan’ı olarak ekranlara dönmüştür. 2009-2011 yılları arasında Küçük Kadınlar dizisinin Eylül’ü olarak sevilmiştir.

Bir Günah Gibi, Bir Yastıkta, Bana Adını Sor gibi dizilerin oyuncu kadrosunda bulunan oyuncu, İstanbullu Gelin dizisinde Begüm rolüyle geniş hayran kitlesine ulaştı. Menajerimi Ara dizisinde Ceyda olarak birkaç bölüm gördüğümüz oyuncu son olarak Maske Kimsin Sen yarışmasıyla ekranlarda görülmüştü. Aslan karakteri ile TV ekranlarında şarkılar söylemişti.

Özge Borak kimdir kısmında önemli film projelerinin bulunduğunu söyleyebiliriz Oyuncu ile adeta özdeşleşen proje Eyvah Eyvah olmuştu. Filmde hemşire Müjgan karakterine hayat verirken, bu film sayesinde tanıştığı Ata Demirer ile evlenmişti.

3 ayrı filmden oluşan Eyvah Eyvah filminin son serisi 2014 yılında izleyicisi ile buluşmuştu. Oyuncu sonrasında Leyla Hanım ve Akif gibi film projelerinde de yer aldı.

9- Özge Borak Kimdir? Özge Borak Yalan Dizisinde Hangi Rolde?

Özge Borak kimdir şimdilerde Yalan dizisi sayesinde araştırılıyor. Kanal D’nin yeni dizisi Yalan, önemli oyuncuların yer aldığı bir proje oldu. Bu dizide Özge Borak Berrin Aksoy karakteri ile dikkat çekiyor.

Dizi kocasını öldürmekle suçlanan Melike’nin hapisten çıkışı ve kızını aramasıyla başlıyor. Berrin ise çocuk sahibi olamadığı için Melike’nin hapse girmesi ile kimsesiz kalan kızını evlat ediniyor. Yıllar sonra kızını bulmaya gelen Melike’ye gerçek bambaşka bir şekilde anlatılıyor.

Ancak Berrin Melike’nin gelişi ile yalanının ortaya çıkmasından geriliyor ve onu göndermenin adeta planlarını yapıyor. Yalan Dizisi her Pazartesi ekranlarda yayınlanmaya devam edecek.

Dizinin Hazal’ı Serra Pirinç kimdir merak edenler bu yazımızı okuyabilecektir.

10- Özge Borak Instagram Hesabı Nedir?

Güzel oyuncu Özge Borak kimdir? Yaklaşık 430 bin takipçisi bulunan güzel oyuncuyu @borakozge hesabı üzerinden aratabilirsiniz.

 

 

Exit mobile version