750 TL Ödememek İçin Kredi Kartı Limitini Düşürenlere Kötü Haber!

Geçtiğimiz hafta TBMM’ye sunulan ve ardından geri çekilen yasa teklifi nedeniyle bankalarını arayarak 750 TL ödememek için kart limitini düşüren kişilere kötü haber geldi! 750 TL vergi ödeme maddesi yasa teklifinden çıkarıldı. Milyonlarca Kişi Kart Limitini 100 Bin TL’nin Altına Düşürdü Ak Parti iktidarı tarafından geçtiğimiz hafta TBMM’ye sunduğu bütçe paketinde kredi kartı limiti 100 […]

kredi-karti-limitini-dusurenlere-kotu-haber

Geçtiğimiz hafta TBMM’ye sunulan ve ardından geri çekilen yasa teklifi nedeniyle bankalarını arayarak 750 TL ödememek için kart limitini düşüren kişilere kötü haber geldi! 750 TL vergi ödeme maddesi yasa teklifinden çıkarıldı.

Milyonlarca Kişi Kart Limitini 100 Bin TL’nin Altına Düşürdü

Ak Parti iktidarı tarafından geçtiğimiz hafta TBMM’ye sunduğu bütçe paketinde kredi kartı limiti 100 bin TL’den yüksek olan kart sahiplerinden 750 TL ödeme alınacağı maddesi yer alıyordu. Bu maddeye dahil olmak istemeyen kişiler ise bankalarını arayarak kart limitlerini 100 bin tl nin altına düşürdü.

Kredi Kartı Limitini Düşürenlere Kötü Haber!

Hem sosyal medyadan hem de halk görüşlerinden alınan olumsuz tepki sonrası, AK Parti tarafından sunulan bütçe planı içerisindeki 100 bin TL’nin üzerindeki kredi kartı sahiplerinden 750 TL pay alınması maddesi çıkarıldı. Böylece 100 Bin TL üzerindeki kart sahiplerinden ekstra bir kesinti yapılmayacağı belirtildi.

 

Exit mobile version