Instagram Beğeni Satın Al, Görünürlüğünü Artır
  1. Haberler
  2. İnternet ve Sosyal Medya
  3. Instagram Beğeni Satın Al, Görünürlüğünü Artır

Instagram Beğeni Satın Al, Görünürlüğünü Artır

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Günümüzde insanlarla kurduğumuz etkileşimin çoğunu sosyal medya uygulamaları üzerinden sağlıyoruz. Her sosyal medya uygulaması da bu iletişimi farklı yollarla sağlıyor kullanıcılarına. Bu konuda akla gelecek ilk uygulamalardan birisi olan Instagram da beğeni, yorum, takip etme gibi etkileşim yolları sunmakta. Instagram beğeni satın al ise uygulama üzerinden kuracağınız etkileşimi artırmanın yollarından birisi.

Instagram’da bir içerik üreticisi olabilirsiniz, ya da bir markanız var ve onun reklamını yapıyorsunuz veya sadece etkileşiminizi artırmak istiyorsunuz. Instagram’ın etkileşim için sunduğu beğeni metriği gönderilerinizin görünürlüğünün artmasını sağlayabilir. Peki Instagram hesabınız için beğeni satın almak ne demek ve ne kadar işe yarıyor? Gelin birlikte bakalım!

Instagram Beğeni Satın Al Püf Noktaları

Instagram’da aktif etkileşimi sağlamanın tabii ki onlarca yolu var ve beğeni sayınızın artması bunlardan sadece biri. Bu işlemi dikkatlice yaparsanız beğeni satın almış olmanız size farklı etkileşimler de sağlayacaktır. Çünkü insanlar hesabınıza girdiğinde gönderilerinizi ve etkileşim oranlarınızı inceleyecek. Eğer beğeni, izlenme ve yorum gibi metrikler yüksek olursa ziyaretçilerin sizi takip etmesi an meselesi.

Satın alma işlemini yapmadan önce dikkat etmeniz gereken püf noktalardan bazıları şunlar:

Beğeni Satın Alacağınız Siteyi İyi Araştırın

İnternette size beğeni satın alma opsiyonu sunan bir sürü site bulabilirsiniz. Bu sitelerden hangisinden bir satın alma yapacağınız ise konunun bir diğer püf noktası. İyice araştırma yapıp size en uygun servis sağlayıcısını seçmelisiniz. İşte size bir öneri: Views4You beğeni al servisi son derece iyi. Siteyi incelediğiniz zaman size 7/24 müşteri desteği, gerçek kullanıcılardan gelen beğeniler, para iade garantisi ve pek çok şey sunduklarını göreceksiniz.

Sitelere dair yapılan yorumları ve sitelerin ne kadar güvenli durduklarını araştırmalısınız. Böylece satın aldığınız beğenilerin güvenli bir şekilde hesabınızdaki içeriklere yansımasını sağlayabilirsiniz. Aksi takdirde, satın aldığınızdan daha az sayılarda beğeniler alabilir veya parasını vermenize rağmen hiç servis alamayabilirsiniz.

Satın Almak İstediğiniz Beğeni Sayısını İyi Ayarlayın

Satın almak istediğiniz beğeni sayısını önceden kafanızda belirlemek çok işe yarayabilir. Çünkü hesabınızda dolaşan kullanıcılar çoğunlukla hesabınızdaki sayılara da bakarlar. Bu da şu demektir: Örneğin eğer takipçi sayınız ve paylaşımlarınıza gelen beğeni sayıları arasında fark varsa bu hesabınıza giren kullanıcılarda kafa karışıklığı yaratabilir. O yüzden satın alacağınız beğeni sayısının, hesabınızdaki diğer etkileşim sayılarıyla uyumlu gözükmesine dikkat edin.

Takipçi sayınızla ve bu sayının muhtemel artışıyla orantılı ve paylaşımlarınız arasında çok fazla fark olmayacak bir şekilde beğeni satın almanız en organik yol olacaktır. Böylelikle Instagram beğeni satın alma işleminiz etkileşiminizi daha da artırmanızı sağlayabilir.

Instagram Beğenileri ve Algoritması

Beğeni satın almanız bahsettiğimiz üzere Instagram üzerindeki etkileşiminizi artırmaya yarayacak yollardan birisidir. Bu işleyişi ise Instagram algoritması sağlar. Hesabınızın etkileşimi Instagram’ın algoritmasına uyum sağlarsa da etkileşiminiz gitgide artar.

Hesapların etkileşimini artırma konusunda Instagram, hesapların verilerini baz alır çoğunlukla. Yani, hesabınızı takip edenlerin sayısına, paylaşımlarınıza gelen beğeni ve yorum sayısına ve hatta paylaşımlarınızın kullanıcılar arasında ne kadar gönderildiğine bakılır. Instagram beğeni paketi satın alarak algoritmayı tetikleyip etkileşim oranlarınızı artırabilirsiniz.

Tabii ki aldığınız beğenilerin nasıl gözüktüğü de Instagram için önemlidir. Tek seferde çok beğeni satın almanız demek hesabınızın olağan akışına aykırı olacaksa, böyle bir işlem haliyle doğal durmayacaktır. Hesabınızın verileriyle uyuşacak şekilde, aşamalı olarak bir satın alım yapmanız ise doğal durabilir. Instagram algoritmasının da hesabınızı ve içeriklerinizi etkileşime sokarken dikkat ettiği nokta budur, etkileşimlerinizin organik durması.

Beğeni satın alırken bu işlemin püf noktalarına dikkat ederseniz ve satın alımınızın organik durmasını sağlarsanız istediğiniz etkileşim sayılarına da yaklaşmış olursunuz. Çünkü Instagram kullanıcıları çok etkileşim alan içerikleri ve hesapları daha fazla beğenip, paylaşıp, takip etme eğilimindedir. Servis satın aldığınızda içeriklerinizin beğeni sayılarının da doğal gözükecek bir şekilde artması, başka kullanıcıların da içeriklerinizi beğenip daha çok etkileşime sokmasını sağlayabilir.

Sıkça Sorulan Sorular

Instagram üzerinden beğeni satın alabilir miyim?

Hayır, Instagram’ın kullanıcılarına sunduğu olanaklar arasında beğeni satın alma opsiyonu yoktur. Instagram üzerinden ancak takipçileriniz tarafından veya bir başka hesaba içerikleriniz önerilirse beğeni alabilirsiniz. Bunun haricinde, Instagram hesabınıza beğeni satın almak için internet üzerinden size bu hizmeti sunacak sayfaları araştırmanız gerekmektedir.

Beğeni satın almak tek başına yeterli midir?

Beğeni satın almak çoğunlukla tek başına yeterli değildir hesabınızı istediğiniz etkileşim sayılarına ulaştırabilmeniz için. Bu yüzden, beğeni satın almanızın yanı sıra hesabınızda düzenli olarak paylaşım yapmaya devam etmelisiniz. Ancak beğeni satın almanız hedefinize ulaşmanız konusunda bir yardımcı olacaktır size. Hesabınıza ne kadar beğeni satın almalısınız?
Satın alacağınız beğeni sayısı için genel bir sayı yoktur. Bu daha çok hesabınızın ne kadar büyük ne kadar etkileşim alan bir hesap olduğuyla alakalıdır. İnternet üzerindeki sitelerin sunduğu paketleri inceleyebilir, hesabınız için en organik duracak sayı hangisi ise o adette beğeni satın alabilirsiniz. Çünkü binlerce ve yüzlerce takipçili hesapların alacağı beğeni sayısı aynı olmamalı. Bu durum algoritma tarafından doğal olarak algılanmaz ve istenilen etkileşim elde edilemez.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!