İbrahim Kahveci Kimdir, Nerelidir? İbrahim Kahveci Kaç Yaşında?

İbrahim Kahveci Kimdir, Nerelidir? İbrahim Kahveci Kaç Yaşında?

İbrahim Kahveci; iktisatçı, gazeteci ve aynı zamanda yazardır. Eski Maliye Bakanı ünlü bürokrat merhum Adnan Kahveci’nin yeğeni olarak da tanınmaktadır. 1969 doğumlu ünlü isim aslen Trabzon Of’ludur.

2024 yılı itibariyle 55 yaşında olduğu bilinen ünlü gazeteci İstanbul Üniversitesi İktisat bölümünü bitirmiştir. Sermaye piyasalarında uzun yıllar araştırmacı olarak görev almıştır. Şimdilerde ise gazetelerde köşe yazarlığı yaparak kariyerini sürdürmektedir.

İbrahim Kahveci Hangi Gazetelerde Görev Aldı?

İbrahim Kahveci Halk TV’nin programcılığını yaparak, Türkiye’nin önemli sorunları ve konularına vurgu yapmaktadır. Yaptığı açıklamalar, değindiği konular ile Türkiye gündemini ele alan Kahveci yakın zamana karar Karar Gazetesi‘nde köşe yazarlığı yapıyordu.

Ünlü isim ilk günlük yazılarına Yeni Şafak gazetesi ile başlamıştı. Sonrasında ise Türkiye ile Star Gazeteleri’nde ekonomi şefliği ve köşe yazarlığı görevini sürdürdü.

Son olarak Karar gazetesinin ekonomi şefliği ve köşe yazarlığını üstlenen ünlü isim, son köşe yazısına ‘’Ve Veda’’ başlığını ekledi.

Kurulduğu günden bugüne köşe yazarlığı yaptığı Karar gazetesinden ayrıldığını belirten Kahveci okurlarına teşekkür ederek yazısını sonlandırmıştı.

İbrahim Kahveci Hangi Gazeteye Geçti?

İbrahim Kahveci, gazetelerde yazdığı konularda objektif oluşu, gerektiğinde övgü gerektiğinde ise eleştiride bulunuşu ile takdir toplamıştır.

Karar gazetesinden resmen ayrıldığını duyuran gazetecinin şimdilerde Dünya Gazetesi‘nde yer alacağı biliniyor. Köşe yazarlığı ve ekonomi şefliği görevini burada sürdürecek yazar, Türkiye’nin gündemine artık bu platform sayesinde ses olacak.

 

 

 

Exit mobile version