Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hafsanur Sancaktutan Regl Yorumu ile Kaos Çıkardı

Hafsanur Sancaktutan regl yorumu

Hafsanur Sancaktutan regl yorumu ile Ceyda Düvenci’den sonra magazin gündemine bomba gibi düşen ikinci kadın ünlü oldu. Geçtiğimiz aylarda, erkek çalışanların da çekmecesinde ped bulundurması gerektiğini ifade eden Düvenci, düşüncelerini açıklamak için çokça çaba sarf etmek zorunda kalmıştı. Bakalım, Hafsanur Sancaktutan gerçekten anlaşılabilecek mi?

Sancaktutan, Kadın Kavramına Vurgu Yaptı

Katıldığı dergi röportajında kadın olmanın ilerlemek anlamına geldiğini ifade ederken, kadına şiddet vakalarının çokça yaşandığı bir ülkede olduğumuzu ve bu yüzden çığlık çığlığa ilerlemeye odaklanmamız gerektiğini söyledi:

“Kadın demek, ilerlemek demek. Bunun altını her gün çizmemiz gereken bir ülkede yaşıyoruz. Gerçekten çığlık çığlığa bağırmamız lazım”

hafsanur-sancaktutan-regl-yorumu

Hafsanur Sancaktutan Regl Yorumu: “Sette Regl Olursam Erkeklere de Regl Oldum Diyorum”

Bir derginin Ekim ayı sayısına konuk olan Hafsanur Sancaktutan “Sette regl olursam erkeklere de regl oldum diyorum. Bilerek yapıyorum. Mümkünse bir erkekten ağrı kesici istiyorum, ped aldırıyorum. Çünkü bu normal” sözleri ile gündeme oturdu.

Daha önce Ceyda Düvenci ’nin erkeklerin de çekmecesinde ped bulundurması gerektiği düşüncesini açıklaması ile sosyal medyada iki ayrı kutup oluşmuştu. Hafsanur Sancaktutan’ın regl açıklaması da benzer kaderi yaşadı.

hafsanur-sancaktutan-regl-yorumu-3

Hafsanur Sancaktutan Regl Yorumu Kaosa Neden Oldu

Bir grup sosyal medya takipçisi ünlü oyuncuya destek olurken; bir diğer kısım ise ‘Ne gerek var bu kadar anlatmaya?’, ‘Bu olayı göze sokmanın bir anlamı yok’ gibi yorumlar ile Sancaktutan’ı eleştirdi. Anlayacagınız sosyal medyada kaos çıktı.

Peki, sizce hangi taraf haklı? Yorumlarda buluşalım sevgili okurlarımız.