Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Enpara Hesabı Nasıl Açılır?

Finansal dünyanın dijitalleşmesi ile

Finansal dünyanın dijitalleşmesi ile bankacılık işlemleri de çevrim içi platformlara taşınmıştır. Dönüşümün öncülerinden biri olan Enpara’da hesap açma işlemleri, geleneksel bankacılığın bürokratik ve zaman alıcı süreçlerinden sıyrılarak hızlı bir alternatif arayan bireyler için büyük bir kolay sağlamaktadır. Enpara hesap açma süreçlerini son derece basit adımlarla tamamlamanız mümkündür.

Enpara hesap açma işlemini gerçekleştirmek için öncelikle resmi web sitesine giriş yapmanız gerekir. Daha sonra burada yer alan “Enparalı Ol” butonuna tıklayarak başvuru amacınızı seçmeli ve açılan pencerede kredi tutarı-taksit sayısını seçerek işlemlere devam etmelisiniz. T.C kimlik numaranızı, doğum tarihinizi ve cep telefon numaranızı da yazdıktan sonra bankanın müşterisi olmaya hak kazanabilirsiniz.

Enpara Kredi Kartı Çeşitleri Nelerdir?

Enpara, yenilikçi bankacılık anlayışıyla müşterilerine çeşitli kredi kartı seçenekleri sunan bir kuruluştur. Kart seçeneklerinden ilki enpara.com kredi kartıdır. Enpara.com kredi kartı, aidatsız bir kart seçeneğidir. Eğitim ve sağlık sigortalarınızı taksitlendirmenin yanı sıra QNB Finansbank ile anlaşmalı olan üye iş yerlerinden taksitli alışveriş de yapabilirsiniz. Ayrıca Enpara ihtiyaç kredisi kapsamında 15.000 TL’ye kadar olan eğitim, sağlık ya da sigorta ödemelerinizi faizsiz olarak taksitlendirme imkanı da sunulmaktadır.

Bir diğer kart seçeneği olan Encard’ı hem ATM işlemlerinizde hem de alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. Encard’ınızı kullanarak tüm QNB ATM’lerinden ücretsiz bir şekilde hesaplarınıza para yatırıp çekebilir, kredi kartınızın borcunu ödeyebilir ya da hesaplarınızın bakiyesini gözlemleyebilirsiniz. Ayrıca Encard’ı, internet alışverişlerinde de kullanabilir ve dilerseniz sanal bir alternatif oluşturarak çevrim içi sitelerde de değerlendirebilirsiniz.

Enpara Kredi Kartı Faiz Oranları Nedir?

Nakde sıkıştığınızda önemli bir destek sunan Enpara’da nakit avans faizi %5 olarak belirlenmiştir. Bunun yanı sıra alışveriş faiz oranı ise %4.25’tir. Herhangi kart aidatı ya da yenileme ücreti alınmayan bankada limit aşım faizi %4,25 iken bu tutar işlem gecikme durumlarında %4,55 olarak uygulanır.

Yapılan harcamaların asgari ödeme oranları, kredi kart limiti 25.000 TL ve altında ve üstünde olan müşteriler için farklı bir şekilde belirlenmiştir. 25.000 TL ve altında olan limite sahip olan kart kullanıcıları için faiz oranı dönem borcunun %20’sidir. 25.000 TL üzerinde olan bir limite sahip olan müşteriler için ise bu oranlar dönem borcunun %40’ı üzerinden işlem görür. Düşük faiz oranlarına sahip olan bankaya enpara kredi kartı başvurusu yapabilir ve size özel ayrıcalıklı avantajlardan yararlanabilirsiniz.

Enpara İhtiyaç Kredisi Seçenekleri Nelerdir?

Enpara’da çekebileceğiniz ihtiyaç kredisi düşük faizli olmasının yanı sıra herhangi bir dosya masrafını da içermez. Enpara ihtiyaç kredisi faiz oranları, yeni ve eski müşteriler için ayrı ayrı belirlenmiştir. Yeni müşterilere özel 15.000 TL tutarında ve 4 ay vadeli kredi seçenekleri, belirli koşullar sağlandığı takdirde %0 faiz oranına sahiptir. Buna ek olarak eğer bankanın eski müşterisiyseniz çekeceğiniz krediye %4,89 faiz oranı uygulanır.

Enpara Kredi Kartı Başvuru Şartları Nelerdir?

Avantajlarla dolu Enpara dünyasına adım atmak için ilk olarak bankanın müşterisi olmanız gerekir. Enpara hesap açma işlemlerinizi tamamladıktan sonra aşağıdaki şartları göz önünde bulundurmalısınız:

  • Kredi kartı başvuru yapabilmeniz için öncelikle 18 yaşını doldurmanız gerekir. Eğer reşit değilseniz yasal vasinizin onayıyla birlikte başvuru yapabilirsiniz.
  • Yeterli bir kredi notuna sahip olmasınız.
  • Gelirlerinizi ilgili kurumlara belgelemelisiniz.

Şartlar yerine getirildiği takdirde banka, gerekli olan incelemeleri yaptıktan sonra olumlu ya da olumsuz olarak dönüş sağlamaktadır.

Enpara Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Enpara, dijital bankacılığın öncülerinden biri olarak sunduğu hizmetlerle kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmayı hedeflemektedir. Sunduğu hizmetlerden biri de Enpara kredi kartı’dır. Bankanın kredi kartı başvurusu, pratik adımlarla dakikalar içinde tanımlanabilmektedir.

Öncelikle bankanın resmî web sitesine giriş yapmalısınız. Ardından “krediler” sekmesine tıklayarak seçmek istediğiniz kredi türüne belirlemelisiniz. Burada yer alan ihtiyaç kredisi ya da ekpara seçeneklerinden birini seçmelisiniz. Talep ettiğiniz kredi tutarını ve taksit sayısını belirledikten sonra “hemen başvur” butonuna tıklayarak işlemleri tamamlayabilirsiniz. Kredi notunuzun yeterli olması durumunda talep ettiğiniz tutar hesabınıza aktarılacaktır.

Enpara Kredi Kartı Başvurusu Ne Kadar Sürede Sonuçlanır?

Enpara kredi kartı başvurusu ortalama olarak 1-2 iş günü içerisinde tamamlanır ancak istisnai durumların meydana gelmesiyle süreç, 1 haftaya kadar uzayabilmektedir.