Elektrikli Tekerlekli Sandalye

Elektrikli Tekerlekli Sandalye

Gelişimini sürdüren sağlık sektörü, getirdiği yenilikler ile medikal ürünlerin de gelişimi sağlanmıştır. Geçici veya kalıcı yürüme yetisini kaybeden kişilerin, sosyal hayatında faydalı olması amaçlanan ürünlerin geliştirmeleri yapılmaktadır. Bu doğrultuda geçici veya kalıcı yürüme yetisini kaybeden kişilerin sosyal hayatında kolaylık sağlaması maksadıyla geliştirilen elektrikli tekerlekli sandalye kişilerin hayatını kolaylaştırmaktadır.

Hastaların her durumu gözetilerek tasarımları yapılan ürünler, ihtiyaçlar doğrultusunda tercih edilmelidir. Ürünler farklı hastaların ihtiyaçlarına yönelik tasarlanmıştır. Hastanın vücut ölçüleri ve kilosu gibi değişkenler göz önünde bulundurularak, hasta için doğru tercih yapılmalıdır. Birbirinden farklı özellikler sunan markaların fiyat yelpazesi de değişiklik göstermektedir.

Elektrikli Tekerlekli Sandalye Özellikleri

Tercihi yapılacak ürünlere göre özellikler farklı olmaktadır. Genel itibari ile birçok üründe olan teknik özellikler vardır. Katlanabilir şase ile dar alanlarda saklama alanı sunar. Hava minderi ile hastanın konforu sağlanır. Uzun süreli pil ömrü sunar. Süspansiyon sistemi ile darbe yumuşatır.

Modellere göre bu özellikler değişiklik göstermektedir. Hasta durumuna göre doğru tercihin yapılması oldukça önemlidir. Hasta durumuna uygun kaliteli ve uygun fiyatlı elektrikli tekerlekli sandalye modellerini https://www.tekerleklisandalyeci.com/kategori/akulu-tekerlekli-sandalye sitesinde bulabilirsiniz.

Exit mobile version