Ekin Mert Daymaz Kimdir | Biricik Sevgilim Filmi Ekin Mert Daymaz Nereli?

Ekin Mert Daymaz Kimdir | Biricik Sevgilim Filmi Ekin Mert Daymaz Nereli?

Ekin Mert Daymaz kimdir? Biricik Sevgilim filmi ile yakışıklı oyuncu Ekin Mert Daymaz yeniden ekranlara döndü. Sivaslı bir ailenin çocuğu olan Ekin Mert Daymaz, oyunculuk üzerine büyük çabalar vermiş ve başarılı olmuştur. Ekin Mert Daymaz kimdir? Ekin Mert Daymaz nereli? Ekin Mert Daymaz yeni dizisi ya da filmi ne? Detaylar yazımızda…

Ekin Mert Daymaz Kimdir Nereli? Ekin Mert Daymaz Kaç Yaşında?

Ekin Mert Daymaz yukarıda da belirttiğimiz gibi Sivaslıdır. Ancak doğum yerinin Hollanda Arnhem kenti olduğu bilinmektedir. Göçmen bir ailenin yakışıklı çocuğu olan Ekin Mert Daymaz 2 Aralık 1990 doğumludur. Yani Ekin Mert Daymaz kimdir kısmında belirtilmelidir ki oyuncu 33 yaşındadır.

1- Ekin Mert Daymaz Annesi Babası Kimdir? Ekin Mert Daymaz’ın Kardeşi Kim?

Ekin Mert Daymaz kimdir? Annesi ve babası kim? Oyuncunun ailesi ekran önünde yer almadığından ona dair herhangi bir bilgi paylaşımı bulunmamaktadır. Oyuncunun üniversitede okuduğu bilinen bir erkek kardeşi bulunuyor.

2- Ekin Mert Daymaz Boyu ve Kilosu Nedir? Ekin Mert Daymaz Kaç Kilo?

Ekin Mert Daymaz yakışıklılığı ve kusursuz fiziği ile hayranlarından tam not almayı başarıyor. Ekin Mert Daymaz sporu hayatının merkezine koyduğunu ve olmazsa olmaz aktivitelerinden biri olduğunu belirtiyor. 1.85 cm boyundaki yakışıklı oyuncunun kilosu ise 75’dir.

3- Ekin Mert Daymaz Sevgilisi Kim?

Ekin Mert Daymaz kimdir? Ekin Mert Daymaz evli mi? 33 yaşındaki oyuncu hayatı boyunca hiç evlilik yapmamıştır. Ekin Mert Daymaz bir dönem Melisa Şenolsun ile ilişki yaşamıştır. İlişkileri kısa süren ikili anlaşarak ayrılmıştı.

Geçtiğimiz günlerde İpek Yazıcıoğlu isimli kişiyle öpüşürken yakalanan oyuncu, hanımefendinin kız arkadaşı olduğunu açıklamıştı. Oyuncunun bu ilişkisinin devam edip etmediği ise ne yazık ki bilinmiyor.

4- Ekin Mert Daymaz Nasıl Ünlü Oldu? Ekin Mert Daymaz Ne Mezunu?

Ekin Mert Daymaz Kimdir | Biricik Sevgilim Filmi Ekin Mert Daymaz Nereli?

Ekin Mert Daymaz Haliç Üniversitesi antrenörlük ve fitness üzerine eğitim görmüştür. Mezuniyeti sonrasında sporu hiç bırakmasa da oyuncu kariyerini diziler ve filmler üzerine şekillendirmiştir.

Ekin Mert Daymaz kimdir soruları aslında oyuncunun Best of Turkey’e katılması ile başladı. Oyuncu katıldığı yıl bu yarışmada 3. Olarak adından söz ettirmiştir.

Ekin Mert Daymaz yakışıklılığı tescillendikten sonra senaristlerin yakın markajına girmiştir. 26 yaşındayken ise dizi sektörüne resmen girdiği söylenebilecektir.

5- Ekin Mert Daymaz Dizileri Neler? Ekin Mert Daymaz Filmleri Neler?

Ekin Mert Daymaz kimdir? Ekin Mert Daymaz Tv dizileri neler? Oyuncunun ilk yer aldığı proje Not Defteri olmuştur. Oyuncu bu dizide Egemen karakterine hayat vermiştir.

Bir sonraki yer aldığı proje Çilek Kokusu onun tanınmasına en çok vesile olan dizi projedir. Volkan karakteri dizide bir hayli sevilmiştir. Oyuncu 2016 yılında Hayat Sevince güzel adlı dizide Savaş rolüyle beğeni toplamıştır.

Ekin Mert Daymaz kimdir? Oyuncu daha sonra Kırlangıç Fırtınası, Ağlama Anne, Prangalı Yarim, Payitaht Abdulhamid, Mirasyedi, Gençliğim Eyvah gibi dizilerde yer aldı.

2021 yılında Fox Tv’nin sevilen dizisi Savaşçı’da Görkem’i canlandırarak kaybettiği popülaritesini yeniden kazandı. Oyuncunun son dizi projesi ise Bir Sevdadır adlı TRT 1 dizisinin Tufan karakterinde rol almak olmuştur.

Ekin Mert Daymaz 2023 yılında Her Şeye Rağmen adlı film projesinde Orhan’ı oynamıştır. Bir diğer film projesi ise henüz 9 Temmuzda izleyici ile buluşan Biricik Sevgilim’dir. Yakışıklı oyuncu bu dizide Mesut adındaki başrol karakterine hayat verecek.

Filmin konusu klişe görünse de oyuncu kadrosu ve kendi içerisinde çevrelenen konusu ile merak uyandırdı diyebiliriz. Film Beşiktaş çevresinde taksicilik yapan Mesut ile Avrupa’da okuyan zengin öğretim görevlisi Nihan’ın aşkını konu edinecek.

Filmde Ekin Mert Daymaz ile başrolleri Aslı Bekiroğlu paylaşıyor. Filmin önemli bir gişe rakamına ulaşabilmesi bekleniyor.

En iyi korku filmleri 2023 listesi içinde hangi filmler var merak ediyorsanız yazımızı mutlaka okumalısınız.

6- Ekin Mert Daymaz Kimdir? Ekin Mert Daymaz Instagram Hesabı Nedir?

Ekin Mert Daymaz kimdir? Sevilen oyuncu ile ilgili en çok merak edilenleri yanıtladık. Peki, oyuncunun Instagram hesabı ne? Ekin Mert Daymaz sosyal medyada oldukça popüler olup tam 2 milyona aşkın takipçi kitlesine sahiptir.

Spor, oyunculuk ve özel yaşantısına dair keyifli paylaşımlarda bulunan oyuncuyu takip etmek isterseniz, @ekinmertdaymaz ismiyle aratabilirsiniz.

 

Exit mobile version