Ceyda Kasabalı Kimdir | Ceyda Kasabalı Ne Zaman Evlendi?
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Ceyda Kasabalı Kimdir | Ceyda Kasabalı Ne Zaman Evlendi?

Ceyda Kasabalı Kimdir | Ceyda Kasabalı Ne Zaman Evlendi?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ceyda Kasabalı kimdir? Şimdilerin sevilen Influencer ve renkli karakterlerinden bir tanesi olan Ceyda Kasabalı, güzelliği ve sevimliliği ile izleyiciden tam not almayı başardı. Özellikle Ceyda Kasabalı esprileri ve yaşadığı güzel evliliği gözler önüne sermesiyle dikkat çekiyor. Ceyda Kasabalı kimdir? Ceyda Kasabalı yaş bilgisi nedir? Ceyda Kasabalı abisi kim diyorsanız yazımıza göz atabilirsiniz.

Ceyda Kasabalı Kimdir? Ceyda Kasabalı Kaç Yaşında?

Sevimli karakteri ile büyük sempati kazanan Ceyda Kasabalı kimdir? 3 Ocak 1987 doğumlu olan güzel oyuncu ve Influencerin 35 yaşında olduğu söylenebilecektir. Türk oyuncu sunucu ve Youtuber’in yaşından oldukça küçük gösterdiğini söyleyebiliriz.

1- Ceyda Kasabalı Aslen Nereli? Ceyda Kasabalı Köyü Ne?

Ceyda Kasabalı ve ailesi doğma büyüme İstanbulludur. Ancak oyuncu ve sunucunun hangi köye ya da ilçeye bağlı olduğu net olarak bilinmemektedir.

2- Ceyda Kasabalı Anne ve Babası Kimdir?

Ceyda Kasabalı kimdir, ailesi kim? Sevilen oyuncunun ailesi ekranlardan uzakta kalmayı tercih etmektedir. Bu kapsamda ailesi ile ilgili herhangi bir bilginin bulunmadığı bilinmektedir. Ceyda Kasabalı’nın abisi ise kendisi gibi oyunculukla uğraşmaktadır. Gökmen Kasabalı son olarak Gelsin Hayat Bildiği Gibi adlı dizide başsavcıyı canlandırmıştır.

3- Ceyda Kasabalı Ne Mezunu?

Ceyda Kasabalı kimdir? Oyuncu ve sunucu Kasabalı ilk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamlamıştır. Sonrasında ise üniversite için bir süre Kocaeli’nde yaşamıştır. Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünden mezun olan oyuncu, kariyerini de oyunculuk ve sunuculuk üzerine planlamıştır.

4- Ceyda Kasabalı Ne Zaman Evlendi? Ceyda Kasabalı Fırat Albayram Nasıl Tanıştı?

Ceyda Kasabalı kimdir soruları şimdilerde Fırat Albayram ile yaşadığı evlilik ile soruluyor. Çift yaklaşık 7 yıldır evlidir. Birlikte Youtube üzerinden videolar çeken ve Instagram üzerinden paylaşımlarda bulunan çiftin geniş bir hayran kitlesine sahip olduğu söylenebilecektir. İkilinin Kiraz Mevsimi setinde tanıştıkları ve zaman içerisinde arkadaşlıklarının ilişkiye dönüştüğü belirtiliyor.

2016 yılında evlenen ikili düğünlerinde köpeklerini nedime yaparak konukların yüzünde kocaman bir gülümseme oluşturmayı başarmıştı. Enerjik ve komik bir çift olarak gösterilen ikilinin, sosyal medya üzerinde çok yakıştırıldığını söyleyebiliriz.

5- Ceyda Kasabalı Boy ve Kilo Bilgisi Nedir?

Ceyda Kasabalı kimdir, boy ve kilo bilgisi ne bundan bahsedelim. 1.68 cm boyundaki oyuncunun kilosu 54’tür. Düzenli olarak sporla ilgilenen Kasabalı, kilo almamak için sağlıklı beslenmeye önem veriyormuş.

6- Ceyda Kasabalı Survivor Yarışmasına mı Katıldı? Ceyda Kasabalı Nasıl Ünlü Oldu?

Ceyda Kasabalı kimdir soruları aslında en çok Survivor sırası ve sonrasında sorulmaya başlamıştır. 2019 yılında Türk- Yunan karışık Survivor yarışmasına katılan oyuncu başarılı performansı ile izleyiciyi kendisine hayran bırakmıştı.

Öyle ki finale kalmış, ancak finalde elenmişti. Ancak oyuncunun ünlü olduğu ilk proje bu değildir. Oyuncu ilk olarak 2011 yılında Babam Sağolsun dizisinde Tuğba karakterine hayat vermiştir.

7- Ceyda Kasabalı Kimdir Hangi Dizilerde Oynadı?

Oyuncunun 2011 yılında keşfedilmesi sonrası Avrupa Avrupa dizisinde rol almıştır. Daha sonrasında Kış Rotası, Yılanların Öcü, Yunus Emre Aşkın Yolculuğu, İftara Bizdesiniz, Tutsak gibi önemli projelerde sevilen karakterlere hayat vermiştir.

Ceyda Kasabalı kimdir? Televizyon dizileri yanı sıra sevilen oyuncu Biz Size Döneriz, Organik Aşk Hikayeleri, Damat Takımı, Fazla Şaapma gibi filmlerde rol almıştır. Oyuncu şimdilerde ise Youtuber ve Influenzer olarak yaşamını sürdürmektedir.

Evliliği sonrasında sevilen oyuncu Youtube üzerinde Noluyo Ya adlı bir kanal oluşturmuştur. Oluşturduğu bu kanalda farklı konseptlerde videolar çeken ikili, geniş bir takipçi kitlesine ulaştı.

Şimdilerde 5 milyonu aşkın bir takipçiye sahip bu kanal, Fırat Albayram ve Ceyda Kasabalı kimdir sorularının sorulmasına neden oldu. İkilinin ilişkileri sosyal medya üzerinden geniş yer bulurken, Ceyda Kasabalı’nın soğuk diyebileceğimiz esprileri ise izleyiciyi kırıp geçiriyor.

Hatırlarsınız 2021 Yılının Youtube Popüler Kanalları Açıklandı ve bu listede çiftte yer almıştı.

8- Ceyda Kasabalı Instagram Hesabı Nedir?

Son olarak Ceyda Kasabalı kimdir, sosyal medya hesabı ne bilgi vererek yazımızı sonlandıralım. Oyuncu ve sunucu yalnızca Youtube üzerinde değil, Instagram üzerinde de oldukça aktiftir.

Günlük yaşantısına dair eğlenceli ve keyifli paylaşımlarda bulunan oyuncunun yaklaşık 3 milyonluk bir takipçi kitlesi bulunmaktadır. Oyuncunun paylaşımlarını görmek isterseniz, @ceydakasabali ismiyle aratabilir ve takip edebilirsiniz.

 

 

 

 

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!