featured
  1. Haberler
  2. Astroloji
  3. Bu Burçlar 2022 Yılında Kariyerinde Başarıyı Yakalayacak! İşte, 2022’nin Şanslı Burçları!

Bu Burçlar 2022 Yılında Kariyerinde Başarıyı Yakalayacak! İşte, 2022’nin Şanslı Burçları!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2022 yılı yaklaşırken en merak edilen konulardan biri de; burçların astrolojik yorumları… Hangi burç, 2022’de neler yaşayacak, 2022 hangi burçların yılı olacak şimdiden araştırılmaya başlandı. Biz de sizlere bu yazımızda 2022’de kariyerinde başarıyı yakalayacak, iş hayatında yükselme şansı yakalayacak burçların neler olduğunu açıklayacağız. İşte, iş hayatı anlamında 2022’nin en şanslı burçları…

1- Başak Burcu

Başak burçları için 2019 ve 2020 yılları, iş dünyası açısından bir hayli zorlu geçmişti. Çünkü Yay ve İkizler burcunda yaşanan tutulmalar, Başak burçlarının olumsuz etkilenmesine yol açmıştı. Ama artık bu zorlu süreç geride kalıyor ve iş planlarınızı tekrardan gözden geçirmenin tam zamanı!

2022 yılında tutulmalar Boğa burcunda gerçekleşecek ve bu, sizin hayatınızı olumlu yönde etkileyecek. Bu yıl, hayalini kurduğunuz şirkette çalışmaya başlayabilir, hiç ummadığınız bir anda iş teklifi alabilir ya da terfi edebilirsiniz.

2022 yılında Başak burçlarını yalnızca iş konusunda fırsatlar beklemiyor! Başak burçları bu yıl sosyal çevrelerini genişleterek ve aynı zamanda popülerliğini de artıracak!

2- Aslan Burcu

Sadece 2022 değil, 2023 yılı da Aslan burçlarının yılı olacak! Yaşanacak olan Boğa tutulmaları, Aslan burcu kişileri için kariyerinde fırsatlar sunacak. Bu yıl, kariyerinde profesyonelliği yakalamak isteyen, işinde en üst seviyeye çıkmak isteyen Aslan burçları için eşsiz bir zaman.

2022 yılında, internet üzerinde çalışan, çevrimiçi ortamda iş geliştiren Aslan burçları kariyerinde yükselmeye, terfi almaya hazırlıklı olmalı.

Özellikle de 2022 yılının 30 Nisan, 16 Mayıs, 25 Ekim, 8 Kasım tarihleri tam bir kırılma günü. Çünkü yaşanacak olan Uranüs tutulması nedeniyle Aslan burçları işlerinden ansızın istifa edebilir, kariyerinde farklılığa gidebilir veya pozisyonunda terfi alabilir.

3- Boğa Burcu

İş dünyası ve kariyer açısından 2022 yılının en kazanan ve en şanslı burcu; Boğa olacak diyebiliriz. Çünkü Boğa burcunda yaşanacak olan tutulmalar, kariyerde yükselişe ve başarıya işaret ediyor.

Boğa burçları özellikle 2022 yılının 30 Nisan, 1 Ağustos ve 8 Kasım tarihlerinde yaşanacak olaylara dikkat etmeli. Bu tarihlerde gelişecek olan olaylar, uzun süredir beklediğiniz ve hayalini kurduğunuz fırsatları size sunabilir ve kariyerinizde yükselme şansını verebilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!