Anne Abiye Tesettür Modelleri Nereden ve Nasıl Alınmalı?

Anne abiye tesettür modelleri seçimi birçok kadının özel günlerinde yaşadığı problemlerdendir. Yaşla birlikte hem şık hem de daha genç görünmek mümkün! Seçeceğiniz birkaç renk ve kombinle anne abiye tesettür modelleri için diğer abiyelerden farklı görünebilirsiniz. İşte sizin için anne abiye tesettür modelleri neye göre seçilmeli ve nasıl alınmalı yazının devamında okuyabilirsiniz. Yaşa ve Mekana Göre […]

Anne abiye tesettür modelleri seçimi birçok kadının özel günlerinde yaşadığı problemlerdendir. Yaşla birlikte hem şık hem de daha genç görünmek mümkün! Seçeceğiniz birkaç renk ve kombinle anne abiye tesettür modelleri için diğer abiyelerden farklı görünebilirsiniz. İşte sizin için anne abiye tesettür modelleri neye göre seçilmeli ve nasıl alınmalı yazının devamında okuyabilirsiniz.

Yaşa ve Mekana Göre Anne Abiye Tesettür Modelleri Nasıl Seçilmeli?

Anne Abiye Tesettür Modelleri Nereden ve Nasıl Alınmalı?
Anne Abiye Tesettür Modelleri Nereden ve Nasıl Alınmalı?

Artık gezerek kıyafet seçme devri neredeyse bitti. İnternet sitelerinden istediğiniz modeli inceleyin beğenmediğinizde değiştirin! Online sitelerde indirim takip edebilir % 67 indirim, %71 indirim için ürünü favorilere ekle sepete ekle diyebilirsiniz. Ya da anne abiye tesettür ürünleri için istediğiniz kumaşları uygun fiyata alıp diktirebilirsiniz. Böylece size özel ve uygun fiyatlı abiyeye sahip olabilirsiniz.

Aslında anne abiye tesettür seçimlerinde gideceğiniz yer de önem arz etmektedir. Özel tasarım sünnet annesi abiyeleri için pullu modeller seçilirken, bir arkadaşın nişanına daha sade ve düz renkler hatta daha az gösterişli modeller tercih edilir. Peki model, yaş, renk ve kumaşa göre abiyelere nasıl karar verilmelidir. Bu önerileri okumadan abiye alışverişine çıkmayın!

Ceketli Anne Abiyeleri Renk Seçimi| Anne Abiye Tesettür Önerileri

Anne Abiye Tesettür Modelleri Nereden ve Nasıl Alınmalı?

Uzun abiyelerden sıkılan kadınlar artık daha spor abiye modelleri tercih etmektedir. Anne abiye tesettür kombinleri arayanlar bilindik abiyelerdense farklı ürün arayışındalar. Bunların başında da ceket pantolon ya da ceket etek ürünleri geliyor. Genelde anne kız kıyafetleri tesettür abiye uyumunu yakalamak için renk tercihlerini siyah ve beyazdan yana kullanıyor. Farklı renk önerileri ise:

İkili takımlar sayesinde ayakkabı ve çantanızı kombinlemek abiye elbiseye göre daha kolay olacaktır. Ayrıca nişan törenlerinden mezuniyet törenlerine her türlü özel günler için elinizin altında bulunan şık bir takım dolabınızda olacaktır.

40 Yaş Üstü Tesettür Kombinleri için Renk Önerileri

Anne Abiye Tesettür Modelleri Nereden ve Nasıl Alınmalı?

Abiye modelleri seçilirken kombini en iyi tamamlayacak şey renk seçimidir. Doğru renkler farklı kombinleri de gösterişli hale getirir. Örneğin sünnet annesi kıyafeti tek renk ama taşlı bir ceketle giyilirse uygun ayakkabı ve çantayı bulmak daha kolay olacaktır. Özel günlerde abiye renk önerileri şu şekilde tercih edilebilir:

Anne Abiye Tesettür Modelleri İçin Ana Renk Tamamlayıcı Renk
Siyah Gümüş
Bordo Gold
Zümrüt yeşili Gümüş
Saks mavisi Gri, gümüş, gold
Gül kurusu Krem rengi

50 Yaş Üstü Abiye Elbiseler| Anne Abiye Tesettür Kumaşları

Anne Abiye Tesettür Modelleri Nereden ve Nasıl Alınmalı?

Hem tesettüre uygun hem de yaşa uygun kıyafet seçimi son dönemlerde daha çok önem kazanmıştır. Çünkü zarif görünmek sadece 20’li yaşlar için değil her yaş için mümkündür. Anne abiye tesettür seçimi için kullanılan renk kadar abiyenin kumaşı da önem arz etmektedir. Bilinmesi gereken anne abiyesi tesettür kumaşlarından şu 4 ürünü düşünebilirsiniz:

Şifon: Sentetik ve ipekten oluşur. Özellikle terlememek için ipek olanı tercih etmelisiniz. Detaylı şifon ürünler kilolu görünmenize sebep olabilir. Bu sebeple pileli bir model yerine ince şifon tercih edebilirsiniz.

Tafta: Parlak, dayanıklı, gösterişli fakat sert bir kumaştır. Bu sebeple zayıf annelerin daha genç anne kız abiye tesettür ürünlerinde tercih edilir. Tafta kış aylarında daha çok tercih edilir.

İpek: Hafif ve cildin hava almasını sağlayan bir ürün olduğu için anne abiye tesettür ürünlerinde daha sık kullanılır. Özellikle yaz- kış her mevsim favori kumaşlardandır.

Dantel: Fransız dantelinin zarifliği yeni değil, yıllardır anne abiye tesettürü için vazgeçilmezler arasındadır. Fazlalıklarınızı bu dantellerle kapatabilirsiniz.

Zarif Tesettür Büyük Beden Abiye İçin Model Seçimi

Anne Abiye Tesettür Modelleri Nereden ve Nasıl Alınmalı?

Yaşla birlikte bölgesel alınan kilolar anne abiye tesettür modelleri seçilirken zorluk çıkarmaktadır. Bunun için vücudunuzu doğru tanımaya özen göstermeniz gerekir. Kilo probleminizin yoğun olduğu bölgeye göre kıyafet seçimi şu şekilde olmalıdır:

Zamansız Kayınvalide Kıyafetleri Abiye Modelleri Tesettür Seçimi

Anne Abiye Tesettür Modelleri Nereden ve Nasıl Alınmalı?

Gelin ve damat kadar kayınvalidenin de dikkat çektiği düğün merasimlerinde zarif ve dikkat çeken anne abiye tesettür modelleri giymek onların da hakkıdır.

Genellikle modern kayınvalide abiye tesettür tercihi beden tipi ve yüz rengine göre değişiklik gösterir ancak her modern anne abiye tesettür ürününün rahatça hareket edebilmenizi ve terlememenizi desteklemesi gerekir. Bunun için yaz mevsiminde hafif kumaşlar, kış mevsiminde koyu ve kalın kumaşlar tercih edilmelidir.

Tesettür abiye modellerinde nelere dikkat edilmeli detaylı bilgi için yazımıza göz atabilirsiniz.

Anne Abiye Tesettür Kıyafetleri Hakkında En Sık Sorulan Sorular

Anne Abiye Tesettür Modelleri Nereden ve Nasıl Alınmalı?

Anne abiye tesettür modelleri hakkında en sık sorulan sorulardan bazıları sizler için derlendi.

1-Minyon Tipli Kadınlar Nasıl Abiye Giymeli?

Kısa boylu kadınlar prenses model ya da balık model yerine A kesim ya da belden oturan aşağı doğru genişleyen modeller tercih etmelidir. Uzun elbiseler boylarını daha uzun gösterecektir.

2- Kısa Boylu Kadınların Elbise Boyu Nasıl Olmalı?

Her ne kadar diz hizasında etekler sevilse de tek bir duruş gösteren elbiseler boyu uzun göstermeye yardımcıdır. Bilek hizasından kesmeyen elbiseler de bacak boyunu uzun gösterecektir. Yine de seviliyorsa diz hizasında elbise yerine diz üstü tercih edilebilir.

3 -Hangi Model Pantolon Uzun Gösterir?

Düz kesim pantolonlar, bacak boyunuzu daha uzun ve zayıf gösterecektir. Eğer uyumlu renklerle pantolonunuzu kombinlerseniz beliniz de uzun görünecektir. Siyah beyaz yerine kahverengi, sütlü kahverengi gibi tamamlayan renkler tercih edebilirsiniz.

4 -Kilolu Bayanlar Nasıl Abiye Tercih Etmeli?

Açık renkler genelde tercih edilmez. Çünkü açık renkler vücuttaki kusurları daha çok gösterir. Genelde büyük beden giyen kadınlar lacivert, siyah, bordo gibi koyu renkler tercih edebilir.

 

 

Exit mobile version