Narin Cinayetinde Sona Yaklaşılıyor!
  1. Haberler
  2. Güncel
  3. Narin Cinayetinde Sona Yaklaşılıyor!

Narin Cinayetinde Sona Yaklaşılıyor!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Narin cinayetinde sona yaklaşılıyor. Türkiye geçtiğimiz ay Narin Güran cinayeti ile sarsılmıştı. Diyarbakır’da katledilen Narin’in cesedine günler sonra ulaşılmıştı. Katili halen belli olmayan Narin ile ilgili önemli bir bilgi edinildi.

Ölüm Saati ve Yeri Kesinlik Kazandı!

Narin Cinayetinde Sona Yaklaşılıyor!
Narin Cinayetinde Sona Yaklaşılıyor!

Soruşturmayı başından bugüne takip eden ünlü gazeteci Ferit Demir Narin’in ölüm yeri ve saatinin kesinlik kazandığına değindi. Elde edilen verilere göre Narin saat 15:15 civarında eve dönmüştü. Ölümü ise eve dönüşünden çok kısa bir süre içerisinde 15:20-15:30 saatleri arasında gerçekleşti. Narin evinin içinde bir odada boğularak öldürülmüştü. Delillerin karartılması için ise tüm eşyaların yıkandığı tespit edildi.

Daraltılmış HTS Kayıtlarında İlginç Detaylar Var

Narin Cinayetinde Sona Yaklaşılıyor!Narin Cinayetinde Sona Yaklaşılıyor!

Daraltılmış HTS kayıtları ise ilginç detayları ile dikkat çekiyor. Bu detaylara göre Narin eve döndüğünde amcada evde bulunuyordu. Narin’in öldürüldüğünün tahmin edildiği sırada amcanın eve aralıklı olarak üç kez giriş çıkış yaptığı görüldü. Yine anne Yüksel Güran ile amca Salim Güran’ın 15:20-15:35 saatleri arasında tam üç kez konuştuklarının arama kayıtlarına ulaşıldı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!