İki Kızı Vahşice Öldüren Katilin Babası Konuştu: Psikolojik Sorunları Vardı
  1. Haberler
  2. Güncel
  3. İki Kızı Vahşice Öldüren Katilin Babası Konuştu: Psikolojik Sorunları Vardı

İki Kızı Vahşice Öldüren Katilin Babası Konuştu: Psikolojik Sorunları Vardı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İki kızı vahşice öldüren katilin babası konuştu! Türkiye dün İstanbul’da vahşice katledilen iki genç kız ve katilini konuşuyor. Dehşet uyandıran video kayıtlarının paylaşılması ülkede duş etkisi yarattı. Yarım saat arayla iki kızın canına kıyan Semih Çelik’in babası oğlunu anlattı.

”Psikolojik Sorunları Sebebiyle Hastaneye Gidiyordu”

İki Kızı Vahşice Öldüren Katilin Babası Konuştu: Psikolojik Sorunları Vardı

Katil zanlının kurye olan babası ise oğlunu anlattı. Ayşenur’un oğlunun sevgilisi olduğunu anlatan baba İkbal’in ise oğlunun okul arkadaşı olduğunu bildiğini söyledi. İkbal’e bir takıntısının olup olmadığını net olarak bilmediğini söyleyen Adem Çelik katil zanlısının psikolojik sorunlarının bulunduğunu, bu nedenle çeşitli hastanelere başvurduğunu belirtti. Bunun yanı sıra katil zanlısı kendisini öldürmeye de teşebbüs etmiş.

Öldürme Şeklini Çizmiş!

 

 

İlk olarak 15:30’da Ayşenur Halil’in boğazını uykuda keserek öldüren Semih Çelik evden çıkmış ve saat 16:00 sularında İkbal Uzuner’in boğazını keserek surlardan atmış. Surlardan atarken kızın annesinin telefonunu açan Semih Çelik annesine kızının artık huzurlu uyuduğunu söylemiş. Sonrasında ise kendisini de surlardan atarak intihar etmiş.

Evde yapılan araştırmalarda Semih Çelik’in bir defterinde parçalara ayrılmış kadın figürünün çizildiği görülüyor. Çizimin şekli ise İkbal Uzuner’in öldürülme şekli ile benzerlik gösteriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!