6 Adımda Eski Sevgilimi İnternette Nasıl Bulurum?
  1. Haberler
  2. İnternet ve Sosyal Medya
  3. 6 Adımda Eski Sevgilimi İnternette Nasıl Bulurum?

6 Adımda Eski Sevgilimi İnternette Nasıl Bulurum?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski sevgilimi internette nasıl bulurum diye merak mı ediyorsunuz? O zaman internette eski sevgiliyi bulma yolları yazımız tam sizin için! İşte severek ayrılanların, ayrılıp da kavuşamayanların, hala unutamayıp merak edenlerin ya da eski sevgilinin şimdiki haline bakıp ‘’İyi ki kurtulmuşum’’ demek isteyenlerin merakını giderecek internette eski sevgiliyi bulma yolları hakkında tüyolar…

Eski Sevgilimi İnternette Nasıl Bulurum Sorusuna 6 Farklı Öneri…

İnsan, her zaman özlemden ya da unutamadığından eski sevgiliye karşı merak duymaz. Bazen de ayrılmakla ne kadar doğru bir karar aldığını onaylamak, kendini haklı çıkarmak için de internette eski sevgiliyi bulma yolları nelerdir araştırabilir.

Ancak eski sevgilinin engellemesi ya da gerçek ismini sosyal medya hesaplarında kullanmaması nedeniyle araştırma başarısızlıkla sonuçlanabilir. Hatta eski sevgili sosyal medya hesaplarını kapatmış dahi olabilir. Ancak bunlar, onu bulmamak için yeterli değil!

İşte, eski sevgilimi internette nasıl bulurum diye merak eden herkese hitap eden çözüm önerilerimiz…

6 Adımda Eski Sevgilimi İnternette Nasıl Bulurum?

1- Fotoğraftan Kişi Bulma Uygulamaları Kullanın!

Fotoğraftan kişi bulma uygulamaları kullanarak eski sevgilimi internette nasıl bulurum sorunuza net olarak cevap alabilirsiniz! Hatta ve hatta aradığınız kişinin eski sevgiliniz olmasına da gerek yok! ‘’Yolda gördüğüm birini nasıl bulurum’’, ‘’Tanımadığım birini nasıl bulurum’’ diye araştırıyorsanız da fotoğraftan kişi bulma uygulamaları tam sizin ihtiyacınız olan şey! Ancak anlaşılacağı gibi; elinizde en azından bir tane kalitesi çok da düşük olmayan, belirgin bir fotoğraf olması gerekiyor.

Eğer siz de tanımadığınız birinin sosyal medya hesabını bulmak, sizi engelleyen eski sevgilinin sosyal medya hesabına ulaşmak istiyorsanız şu fotoğraftan kişi bulma uygulamaları kullanabilirsiniz:

6 Adımda Eski Sevgilimi İnternette Nasıl Bulurum?

2- Google Görsel Arama ile İnternette Aradığınız Kişiyi Bulun!

İnternette birini bulmanın en kolay yollarından biri; Google Görseller aram özelliği! Google görsel arama yaparak, bulmak istediğiniz kişilerin sadece sosyal medya hesabına değil, internette var olan tüm bilgilerine ulaşabilmeniz mümkün! Ancak fotoğraftan kişi bulma uygulamaları seçeneğinde olduğu gibi aradığınız kişinin bir fotoğrafı elinizde olmalı!

Hatta sadece kişi değil; fotoğraftan ürün bulma için de Google görsel arama seçeneğinden faydalanabilirsiniz. Çünkü Google görsel arama özelliğinde aratılan fotoğrafta yer alan kişi ya da nesnelerin benzerleri, aram sonucu olarak listeleniyor.

Eğer siz de sosyal medya hesabını kapatan, engelleyen ya da sırra kadem basan eski sevgilimi internette nasıl bulurum diyorsanız buraya tıklayarak Google görsel arama sayfasına ulaşabilir, bir fotoğraf çekerek ya da eski bir fotoğrafı yükleyerek sonuçları listeleyebilirsiniz.

6 Adımda Eski Sevgilimi İnternette Nasıl Bulurum?

3- E-Posta (e-Mail) Adresi ile İnternette Eski Sevgiliyi Bulma

Mevzu bahis kişi eski sevgiliniz ise muhtemelen e-mail adresinin ne olduğunu biliyorsunuzdur… Dolayısı ile hiç internette eski sevgili bulma yolları nelerdir araştırmasına girmeden, direkt olarak Google ya da diğer arama motorlarından birine e-mail adresini yazarak arama yapabilirsiniz.

Hatta bu yöntemi sadece eski sevgiliniz için değil; hakkında araştırma yapmak istediğiniz, ‘’Bir kişi hakkında nasıl bilgi edinebilirim’’ dediğiniz, ‘’Adını soyadını bildiğim birini nasıl bulurum’’ araştırması yapmak istediğiniz kişi için de deneyebilirsiniz.

4- Cep Telefonu Numarasından Kişi Bulmak İstiyorum Diyorsanız O da Mümkün!

Günümüzde hemen hemen tüm sosyal medya hesapları, hesap sahiplerinin cep telefonu numarası ile bağlantılı. Hatta çoğu sosyal medya uygulamasında cep telefonu numarası, güvenliği sağlamak için önemli ve hesap doğrulama için kullanılıyor. Dolayısı ile eski sevgilimi internette nasıl bulurum arayışında iseniz, bu da sizin için en kolay seçeneklerden biri.

Sosyal medya uygulamalarına teker teker girip arama bölümüne eski sevgilinizin ya da merak ettiğiniz bir kişinin cep telefonu numarasını yazarak arama yapabilirsiniz.

6 Adımda Eski Sevgilimi İnternette Nasıl Bulurum?

5- İnternette Birini Bulmanın En Detaylı Yolu: pipl.com

Pipl.com oldukça kapsamlı bir arama motoru. Bu arama motorunda gerekli olan tek şey; isim. Ancak kişi hakkında ne kadar çok bilgi sahibi iseniz, o kadar çok doğru sonuçlara ulaşabilirsiniz. Ayrıca pipl.com’u kullanabilmek için en azından biraz İngilizce bilmek gerekiyor çünkü sitenin dili ingilizce. Ancak yeterli İngilizce dil biliginiz yok ise Google Translate’ten de yararlanabilirsiniz.

Örneğin; eski sevgilinizin nerede yaşadığı, ne iş yaptığı gibi bilgiler girildiğinde, eski sevgilinize ait internetteki hemen hemen her bilgiye (sosyal medya hesapları dahil) ulaşabilirsiniz! Detaylı olarak eski sevgilimi internette nasıl bulurum diyorsanız https://pipl.com/ linki üzerinden hemen arama gerçekleştirebilirsiniz.

YouTube video

6- Eski Sevgilinizin Yakınlarının, Akrabalarının, Sevdiği Müzik Grubunun İzini Sürün!

Fotoğraftan kişi bulma uygulamaları ya da herhangi bir ek bir uygulama kullanmadan, geleneksel yöntemlerle de eski sevgilinin sosyal medya hesabını bulabilirsiniz! Bunun için tek yapmanız gereken; eski sevgilinizin yakın arkadaşlarının ya da akrabalarının herkese açık sosyal medya hesabına ulaşmak.

Hatta yakın arkadaş ya da akrabaları hakkında bilginiz yok ise; eski sevgilinizin hayranı olduğu bir şarkıcı, futbolcu, müzik grubu da işinize yarayabilir. Örneğin; eski sevgilinizin takip ettiğini düşündüğünüz herkese açık sosyal medya hesabı olan bir arkadaşının, akrabasının veya müzik grubunun ‘’takipçi’’ bölümüne girip, ad soyad (sosyal medyada adsoyad kullanmıyorsa nickname de olabilir) aratmak!

Bu noktada ufak bir hatırlatma; eski sevgiliniz sizi engellemiş olabilir ve bu nedenle, bu yöntemi kullanarak onun sosyal medya hesaplarına ulaşamayabilirsiniz. Dolayıs ile yapmanız gereken başka bir arkadaşınızın sosyal medya hesabından ya da fake bir sosyal medya hesabından iz sürmek!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!